dilluns, 30 de juny del 2008

3r ESO D. Alumnes Juan Antonio - Elia

Aquest és el projecte de Juan Antonio i Elia, dos alumnes de 3r ESO D que també han aconseguit acabar "in extremis" el seu projecte i els ha funcionat molt bé. Enhorabona!!!






 
 
 
 



Vídeo del projecte




3r ESO D. Alumnes Alex - Carlos

Aquest és el projecte de la porta de garatge semiautomatitzada d'Alex i Carles, alumnes de 3r ESO D. Han segut els primers de la seva classe en acabarlo i funciona correctamet. Enhorabona!!!






 
 
 
 


Vídeo del projecte




3r ESO A. Alumnes Alin - Alvaro

Aquest és el projecte de Alin i Alvaro, dos alumnes de 3r ESO A que han fet la maqueta de la porta de garatge semiautomatitzada i, a més a més, han incorporat un circuit de seguretat amb sensor de llum que permet que la porta es pare quan algú la travesa i aquesta es troba obrint o tancat. Molt bon treball, enhorabona!!!






 
 
 
 

3r ESO B. Alumnes Alexis - Paula - Raquel

Us presentem el projecte que han fet Alexis, Paula i Raquel de 3r ESO B. Es tracta d'una maqueta que simula una porta de garatge semiautomàtica, com podeu veure a les imatges i al vídeo tots els components excepte els finals de carrera, el motor i engranatges estan fets a mà amb un resultat molt bo. Enhorabona!!!





 
 
 
 


Vídeo del projecte


1r ESO B. Alumnes Carles - José Pascual

Carles i José Pascual són dos alumnes també del 1r ESO B que han fet un molt bon treball en el projecte de tecnologia com podeu observar. Enhorabona!!!






 
 
 
 


Vídeo del projecte


2on ESO C. Alumnes Cèlia - Mª Jesús

Aquest és el projecte de Cèlia i Mª Jesus de 2on ESO C, que com podeu veure el resultat ha segut molt satisfactori. Enhorabona!!!





 
 
 

2on ESO C. Alumnes Josep - Dani

Aquest és el projecte de Josep i Dani de 2on ESO C, també un bon projecte. Enhorabona!!!




 
 
 

2on ESO D. Alumne Moises

Aquest és el projecte de Moises, alumne de 2on ESO D. Moises a meitat de curs s'ha quedat sense companys de grup i a aconseguit, tot sol!, acabar el projecte amb un magnific resultat. Enhorabona Moises!!!




 
 
 

dimarts, 24 de juny del 2008

2on ESO D. Alumnes Robert - Vicent

Vicent i Robert han segut els primers en acabar el projecte de 2on ESO D amb un resultat excel·lent. Enhorabona!





   
 


Vídeo del projecte


1r ESO B. Alumnes Adrià - Oswald

Projecte realitzat per Adrià i Oswald també de 1r ESO B. Encara que els ha faltat alguna coseta el projecte destaca perquè tot ho han fet els alumnes, des de les rodes fins al comendament a distància. Enhorabona!!!






 
 
 
 

dilluns, 23 de juny del 2008

1r ESO B. Alumnes Sabina - Sara - Gemma

Ací teniu el projecte de Sabina, Sara i Gemma, tres alumnes que han fet un bon molt bon projecte. Enhorabona!!!






 
 
 
 


Vídeo del projecte


1r ESO B. Alumnes Rafa - Borja

Un dels millors projectes és el de Rafa i Borja tal i com es pot veure a les imatges i el vídeo que adjuntem. Enhorabona!!!






 
 
 
 


Vídeo del projecte


diumenge, 22 de juny del 2008

2on ESO A. Alumnes Carlos - Bernat

Ací teniu un altre projecte de 2on ESO A també ben fet. En aquest cas és el projecte de Carlos i Bernat. En aquest projecte els alumnes han aprofitat un motor de joguina amb la seva reductora que com podeu veure a les imatges i vídeo adjunts el resultat ha segut molt satisfactori. Enhorabona!!!






 
 
 
 



Vídeo del projecte


2on ESO A. Alumnes Shuadu - Robert

El projecte de 2on d’ESO és una maqueta que permet simular un mecanisme de biela – manovella. Aquest mecanisme és molt freqüent, el podem trobar tant als motors d’explosió interna dels cotxes, camions, ... com als compressors neumàtics i molts altres sistemes i mecanismes


Seguidament podeu veure el projecte de Shuadu i Robert, dos alumnes de 2on d’ESO A que han treballat molt i molt bé durant el curs. Enhorabona !!!





 
 
 


Vídeo del projecte