dijous, 7 de maig del 2009

Amazon llança el nou Kindle DX!

En un anterior entrada ja he comentat les grans expectatives que tenen els lectors digitals de llibres en general i en particular dins del món educatiu. A la mateixa entrada esmentava que encara els hi manquen millores considerables. Mica a mica van aconseguint-se aquestes millores, com es demostra amb el llançament del nou Kindle DX per part d'Amazon. Aquest nou lector digital de llibres veu augmentat el tamany de la seua pantalla E-Link fins a 9,7 polsades (24,6 cm) amb una resolució de 1200x824 píxels i 16 nivells de gris, a més a més, permet rotar la pantalla quan fiquem el dispositiu apaïsat i llegir PDF. També veu augmentada la seua capacitat d'emmagatzematge fins als 4 GB i disposa de connectivitat 3G i Wifi. Ara bé, només serà llançat als EEUU aquest estiu i a un preu de 489 $ (uns 367 euros).

Particularment crec que començaran a vendre's massivament quan suporten formats multimèdia, augmenten la capacitat d'emmagatzematge i les pantalles siguen a color. Altrament, tal i com va d'accelerat el món de la tecnologia, aquestes innovacions no ens faran esperar gaire temps.

Si voleu saber-ne més sobre el nou Kindle DX podeu llegir l'entrada que Enrique Dans li ha fet al seu bloc. Ací teniu unes quantes imatges del dispositiu i seguidament us deixe un vídeo de presentació del nou Kindle DX.